آیا با افزایش اعتبار اینترنت(با هزینه شخصی دانشجو) بصورت آنلاین موافقید؟

آمار بازدید کنندگان

mod_vvisit_counterامروز11
mod_vvisit_counterدیروز11
mod_vvisit_counterاین هفته22
mod_vvisit_counterهفته گذشته106
mod_vvisit_counterاین ماه306
mod_vvisit_counterماه گذشته269
mod_vvisit_counterکل بازدیدها14951

در 20 دقیقه گذشته : 1
آی پی شما : 54.166.141.12
,
امروز : 04 تیر 1397

در خصوص دسترسی کلیه دانشجویان به اینترنت مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط Administrator
پنجشنبه, 02 مهر 1394 ساعت 08:45

قابل توجه کلیه دانشجویان

ضمن عرض تبریک سال تحصیلی جدید به اطلاع می رساند کلیه دانشجویان دانشگاه امکان دسترسی به اینترنت را دارا می باشند و جهت دریافت شناسه دسترسی نیاز به مراجعه حضوری نمی باشد.

1- شناسه کاربری و رمز عبور دانشجویان ورودی 94 (کلیه مقاطع تحصیلی) به صورت زیر ایجاد شده است:

شناسه کاربری: شماره دانشجویی

رمز عبور: کدملی(بدون صفر ابتدای شماره ملی)

2- شناسه کاربری و رمز عبور دانشجویان ورودی های قبل به شکل سابق بوده و هیچ تغییری نکرده است.

* جهت اطلاعات از زمان و حجم قابل دسترس جدول میزان اعتبار را مشاهده فرمایید.

* میزان اعتبار در دسترس بر اساس شروع ماه شمسی محاسبه می گردد و در صورت اتمام زمان یا حجم مورد استفاده به هیچ عنوان تمدید نمی گردد.

* جهت حفظ امنیت و عدم دسترسی دیگران به شناسه کاربریتان رمز عبور را به صورت دوره ای تغییر دهید.

* از در اختیار قرار دادن شناسه کاربری خود به دیگران جدا خودداری فرمایید. مسئولیت  شناسه کاربریتان با شخص شما می باشد و هر گونه عواقب احتمالی متوجه شما خواهد بود.

* در صورت تمایل به اتصال به اینترنت از طریق سیستمهای اندرویدی به این روش عمل کنید.

* جهت اتصال به اینترنت و ایجاد VPN Connection به این روش عمل کنید.

آخرین بروز رسانی در یکشنبه, 05 مهر 1394 ساعت 10:10