آیا با افزایش اعتبار اینترنت(با هزینه شخصی دانشجو) بصورت آنلاین موافقید؟

آمار بازدید کنندگان

mod_vvisit_counterامروز11
mod_vvisit_counterدیروز11
mod_vvisit_counterاین هفته22
mod_vvisit_counterهفته گذشته106
mod_vvisit_counterاین ماه306
mod_vvisit_counterماه گذشته269
mod_vvisit_counterکل بازدیدها14951

در 20 دقیقه گذشته : 1
آی پی شما : 54.166.141.12
,
امروز : 04 تیر 1397

افزایش حجم اینترنت اختصاص داده شده به دانشجویان از 16 آذر سال 94 مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط Administrator
دوشنبه, 07 دی 1394 ساعت 09:10

افزایش حجم اینترنت اختصاص داده شده به دانشجویان از 16 آذر سال 94

قابل توجه دانشجویان عزیز

به مناسبت شروع هفته پژوهش و گرامیداشت 16 آذر افزایش پهنای باند و حجم اینترنت اختصاص داده شده به دانشجویان به شرح زیر می باشد.

مقطع

ترافیک حجمی (ماهیانه)

کارشناسی کامپیوتر و IT

4000MB

کارشناسی سایر رشته ها

3000 MB

کارشناسی ارشد

8000MB

دکتری

10000MB

توجه : در صورت استفاده حجم اختصاص داده شده توسط دانشجو امکان تمدید اعتبار وجود ندارد.

نحوه محاسبه میزان استفاده از حجم اینترنت به شرح ذیل می باشد:

ساعات استفاده

نحوه محاسبه

از ساعت 7 صبح الی 3 عصر

دو برابر میزان استفاده از حجم اینترنت شما کسر می گردد. (صرفاً برای مقطع کارشناسی)

از ساعت 3 عصر الی 8 شب

به همان میزان استفاده از حجم اینترنت شما کسر می گردد.

از 8 شب الی 2 صبح

یک دوم میزان استفاده از حجم اینترنت شما کسر می گردد.

از 2 صبح تا 7 صبح

یک چهارم میزان استفاده از حجم اینترنت شما کسر می گردد.

بررسی میزان استفاده(ساعت و حجم)، تغییر کلمه عبور و ... تنها از طریق آدرس sib.birjand.ac.ir (سایت دانشگاه بیرجند-خدمات الکترونیک-خدمات کاربران) امکان پذیر می باشد.

خواهشمند است در خصوص شناسه کاربری و رمز عبور خود نکات زیر را رعایت فرمایید.

1- به عنوان اولین قدم، رمز عبور اولیه خود را تغییر دهید.(به صورت پیش فرض رمز عبور شما کد ملی شما-با حذف صفرهای اول- می باشد)

2- به منظور جلوگیری از سوء استفاده از شناسه کاربری اینترنت، رمز عبور را بر روی سیستمهای عمومی که سایرین نیز به آن دسترسی دارند، ذخیره نکنید.

3- به صورت دوره ای اقدام به تغییر رمز عبور نمایید.

4- به هیچ عنوان شناسه کاربری و رمز عبور خود را در اختیار سایر افراد قرار ندهید. با توجه به موارد سوءاستفاده از شناسه کاربری برخی ازدانشجویان و پیگیری موارد فوق توسط نیروهای انتظامی و قضایی، دانشگاه بیرجند موظف به معرفی مالک شناسه فوق می باشد و مسئولیت و عواقب حقوقی و قضایی هر گونه عملی که با شناسه کاربری انجام شود به نام دانشجوی ثبت شده در سامانه کاربران دانشگاه می باشد و عواقب هرگونه کوتاهی و سهل انگاری بعهده شخص دانشجو می باشد و دانشجویان خاطی نیز طبق روال به کمیته انظباطی دانشجویان نیز معرفی خواهند شد.

آخرین بروز رسانی در دوشنبه, 07 دی 1394 ساعت 10:14